27/5/15

Πορεία ενάντια στην Ευρώπη Φρούριο, Παρασκευή 29/05 6 μμ Πλατεία Βικτωριας


Δικά μας όπλα η αλληλεγγύη των από τα κάτω, ο αγώνας από τα κάτω

Η 1η ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
διεξάγεται στους τόπους προέλευσής τους

εκεί όπου τα ευρωπαϊκά κράτη (συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού) και οι καπιταλιστικές-στρατιωτικές συμμαχίες (τύπου ΝΑΤΟ) εξαπολύουν πολέμους, χρηματοδοτούν και οπλίζουν δικτατορικά καθεστώτα, προωθούν την οικονομική αφαίμαξη, την περιβαλλοντική καταστροφή, την πλήρη εξαθλίωση και προσφυγιά ολόκληρων πληθυσμών προς όφελος ντόπιων και υπερεθνικών αφεντικών

και η 2η ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
στα σύνορα και στο εσωτερικό της Ευρώπης

εκεί όπου μετανάστες και μετανάστριες εξοντώνονται μαζικά. Είτε με ακαριαίο θάνατο στα υδάτινα και χερσαία σύνορα της Ευρώπης (λεκάνη της Μεσογείου-Έβρος), έργο του επίσημου ευρωπαϊκού δολοφονικού μηχανισμού της FRONTEX και των κυκλωμάτων διακίνησης. Είτε με πλήρη εξαθλίωση και εξευτελισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους βασανισμούς σε αστυνομικά τμήματα, στις επιθέσεις παρακρατικών και κρατικών συμμοριών (φασιστικά πογκρόμ και επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛ.ΑΣ), στη μαύρη εργασία της ακραίας εκμετάλλευσης και των ξυλοδαρμών από τα ντόπια αφεντικά.

Απέναντι στην τρομοκρατία των κρατών, στην κυριαρχία των αγορών, στη βαρβαρότητα των εθνικιστών και των ρατσιστών, στην κτηνωδία των θρησκευτικών φονταμενταλιστών. Άνθρώποι πρόσφυγες, μετανάστες και ντόπιοι από τις δύο ακτές της ίδιας θάλασσας, είμαστε αυτοί/ές που οφείλουμε να κάνουμε τη Μεσόγειο εδώ και τώρα, τόπο της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας, της φιλοξενίας.

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
 
 
Kάλεσμα στήριξης της πορείας αλληλεγγύης στους μετανάστες που διοργανώνει η αναρχικη καμπάνια διεθνιστικής αλληλεγγύης Τρεις Γέφυρες
 
Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ ΔOΛΟΦΟΝΕΙ
 
Η καπιταλιστική ανάπτυξη απαιτεί το αίμα των κολασμένων, απαιτεί χιλιάδες νεκρούς στα χερσαία και υδάτινα σύνορα του ευρωπαϊκού ¨παραδείσου¨, απαιτεί τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των ενεργειακών ροών, απαιτεί φασιστικά πογκρόμ και κρατικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, απαιτεί την υπερεκμετάλλευση μέσω της τεχνητής παρανομοποίησης μιας ακραία υποτιμημένης εργατικής δύναμης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-05
ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00

συνέλευση αναρχικών κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου