22/5/14

Καμία εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες της πολιτικής !



antiekloges1antiekloges2



Καμία εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες της πολιτικής !

Για άλλη μια φορά μας καλούν στις κάλπες, μας παίρνουν τ’ αυτιά με μεγάλες υποσχέσεις και δήθεν καλές προθέσεις. Προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε από μόνοι μας τις ίδιες μας τις ζωές, τις ανάγκες μας, την εργασία μας και τις γειτονιές μας. Πως είναι αναγκαία η ύπαρξη των επαγγελματιών πολιτικών, αυτών των αντιπαραγωγικών παρασίτων που ζούνε εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί που κατέστρεψαν τις ζωές μας είναι οι ίδιοι που θα μας σώσουν. Πως μοναδικές ανάγκες είναι η ασφάλεια νεκροταφείου, οι γειτονιές ζωσμένες μπάτσους και εμείς να επιβιώνουμε σ’ αυτές μόνο ως πειθήνιοι και απομονωμένοι καταναλωτές. Αυτοί που έχουν ξεθεμελιώσει λαϊκές και εργατικές κατακτήσεις κερδισμένες με ποταμούς αίματος, δεν έχουν να πουλήσουν πλέον τίποτα πέρα από μπάτσους-ρόμποκοπ σε κάθε γωνία της πόλης, πέρα από αντι-μεταναστευτικά πογκρόμ, πέρα από στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν έχουν να πουλήσουν τίποτα πέρα από τη μετατροπή της Αθήνας σε αποστειρωμένη ζώνη προσέλκυσης τουριστών. 
Οι ίδιοι που βύθισαν τις ζωές μας στη φτώχεια και την απελπισία, με θράσος χιλίων πιθήκων μιλάνε για “ημίτρελους που κλείνουν κάθε τόσο τους δρόμους με διαδηλώσεις”.“Ημίτρελλοι”, λοιπόν, όσοι αγωνίζονται και διεκδικούν, όσοι αντιστέκονται στο μέλλον της κοινωνικής ερημοποίησης που μας ετοιμάζουν, όσοι δεν κάνουν την κριτική τους μόνο στους βολικούς τους καναπέδες, αλλά εναντιώνονται έμπρακτα στη σύγχρονη βαρβαρότητα που μας περιβάλλει.


Μέσα στο ανθρωποφάγο σύστημα που ζούμε, όλοι τους (της καθεστωτικής αριστεράς συμπεριλαμβανομένης) είναι το πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου, διαχειριστές των κοινωνικών και ταξικών αντιθέσεων, άλλοτε ως χωροφύλακες και άλλοτε ως διαμεσολαβητές. Όλοι τους μιλάνε για ανάπτυξη και εννοούν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζιτών,  των εργολάβων και των κάθε λογής μεγαλοαφεντικών. Η δική τους ανάπτυξη πατάει πάνω στους χιλιάδες άνεργους, στους μισθούς πείνας, στους εργαζομένους-λάστιχο, στη διάλυση των δομών υγείας και παιδείας, στη συνολική υποβάθμιση και εξαθλίωση των ζωών μας.



ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Πολιτική καρέκλα σημαίνει ακόμα ένα σκαλοπάτι στην καριέρα τους, χρήματα από μίζες στις τσέπες τους και βόλεμα των δικών τους παιδιών. Αρνούμαστε να αναθέσουμε τις ζωές μας και τις κοινωνικές υποθέσεις σε μια δράκα επαγγελματιών πολιτικών. Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...

Για μας η συνειδητή εκλογική αποχή δε σημαίνει παθητική αναμονή στους καναπέδες και αγανάκτηση που εξαντλείται στις μούτζες και στις καφενειακές κουβέντες.Φτιάχνουμε και ενισχύουμε κοινότητες αντίστασης και δημιουργίας, με συλλογικές,οριζόντιες και αντιιεραρχικές διαδικασίες, οικοδομούμε δομές αυτό-οργάνωσης και κοινωνικής-ταξικής αλληλεγγύης. 

Παραμένουμε σε σταθερή τροχιά ρήξης και σύγκρουσης με το οικονομικό-πολιτικό σύστημα που λεηλατεί τις ζωές μας. Ντόπιοι και μετανάστες αγωνιζόμαστε για τις δικές μας πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες ενάντια στους κάθε λογής εργολάβους της εξουσίας.


ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ
MEΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

αναρχικοί και κομμουνιστές από τις γειτονιές της Κυψέλης και του Γκύζη


http://sak-kg.espivblogs.net/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου